Thursday, February 20, 2020

Rengör din ABS-sensor själv

https://bfbildelar.se/delar/bromssystem-100006ABS är den funktion som skapar ett nytt liv i bilindustrin. Åtminstone skulle du inte glida och slå på något när du kör för Antilock Bromsystem skulle säkert hjälpa ditt fordon att få tag på och stoppa på samma gång. ABS behöver ordentligt underhåll och regelbunden kontroll så att du är skyddad. Däremot verkar ett rött ljus på din egen streck som oroar dig för ditt ABS-tillstånd.

ABS-sensorn ställs inför hårda förhållanden för att möjligen utveckla ABS-bromsindikering på grund av samma anledning. Det finns ingen anledning att besöka en mekaniker och slösa bort dina pengar på de högt betalda tjänsterna. Du kan verkligen göra allt själv på bara några enkla steg.

Du borde börja hela jobbet genom att lossa muttrarna som håller hjulet fast vid ramen. När du har lossat dem börjar du höja ditt fordon på jacket till en höjd där du enkelt kan ta bort ledande hjul medan bilen är säker och stabil abs givare. Ta bort båda framhjulen. Vrid kontrollerna till motsatt sida som du arbetar på, till exempel om du är vid passagerarsidan; vrid kontrollerna åt andra sidan för att verkligen ha en trevlig arbetsplats.

ABS-hjulsensorn är monterad på upphängningen och kan enkelt lossas med en ranch. Ångra flera bultar och sensorn kan vara i dina händer. Se till att du inte använder någon överskott för att uppnå detta. När sensorn är i din hand kan du torka av den med trasan som du hade för rengöringsjobbet. Det finns inget behov av att använda någon kemisk vätska; bara tvålvatten kan räcka. När du har rengjort placerar du sensorn tillbaka så skulle du ha ett ABS så gott som färskt.

Det är alltid en hälsosam praxis att rengöra dina ABS-sensorer regelbundet och se till att de ger dig den säkerhet du vill ha.

HI DETTA ÄR TRIDIPTA GHOSH, EN FRAMGÅNGSFRÅGANDE FREELANCE SKRIVARE ÖVER 3 ÅR. Han har skrivit så många artiklar över många ämnen. NU HAR han KLAR FÖR ATT ta din beställning.

No comments:

Post a Comment